dissabte, 23 de febrer del 2013

PLANTILLES I MARCS PER IMPRIMIR

En aquesta web podreu imprimir plantilles i marcs per a .doc o be en format.jpg per utilitzar per les vostres fitxes de treballs dels alumnes o per decorar cartells de l'aula o fer etiquetes, etc. Disposeu de  plantilles temàtiques (natura, festes, alumnes, temps meteorologia, fantasia, etc.) Podeu trobar recursos interessants, també podeu donar un cop d'ull a totes les possibilitats que ofereix la web hi han coses molt interessants!

EL CIRC


Si esteu fent un projecte del circ aquest joc us pot anar bé però també us podria anar bé un petit recull d'activitats i propostes que he recollit en el Scoop.it : http://www.scoop.it/t/el-circ

EXPRESSIÓ


http://odas.educarchile.cl/objetos_digitales/odas_lenguaje/basica/5to_gestos/index.html

Amb aquesta aplicació podem treballar l'expressió  i el gest de les nostres emocions. Com podem expressar el nostre estat d'ànim amb el gest de la cara, els ulls, etc. Podem comparar el resultat  de totes les possibilitats que ens ofereix el joc.

dilluns, 18 de febrer del 2013

UN MOMENT DE MEDITACIÓ

Respira a fons i somriu! Una manera fàcil i ràpida de reduir l’estrès, la còlera, l’ansietat i la por. Una manera de retrobar la serenor instantània. Encara no l’has provada? Aquesta animació està basada en el llibre “One Moment Meditation” de Martin Boroson. El vídeo original i la informació de l’autor estan disponibles a One-Moment Meditation. Vist a "Receptes per viure bé"

diumenge, 17 de febrer del 2013

didactmaticprimaria: Manipulables_Virtuales_Matemáticas_IV

Este espacio, junto con  Manipulables_Virtuales_Matemáticas_II ,  III  y I , estará dedicado a mostrar una  amplia colección de manipulab...




                            http://www.didactmaticprimaria.com/p/manipulablesvirtualesmatematicas.html

dissabte, 16 de febrer del 2013

PÒSTERS I CARTELLS

Si necessiteu fer un cartell per l'aula, la biblioteca, o per decorar el passadís, un bon recurs és http://www.fakeposters.com/generator/ només cal pujar la fotografia i decidir el disseny del cartell (color, títol, text , etc) i   en uns  segons ja podeu descarregar el vostre cartell.



Si necessiteu que aquest cartell sigui d'una mida  especial  "súper pòster" (mida copisteria) us recomano una web on podreu fer-ho si teniu en compte la mida de la fotografia.  http://www.blockposters.com/ també a
http://kbkonnected.tumblr.com/post/22072457875/poster-razor-excellent-tool-for-tpt-and-teachers

divendres, 15 de febrer del 2013

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Documental - Educació Emocional (Escola Sagrada Família de Gavà) Un documental molt interessant que ens ajuda a explicar com treballem l'educació emocional a l'escola i com és important per el nostre desenvolupament.

PREPARANT SANT JORDI


Un material molt interessant per preparar activitats, contes, decoració per la propera celebració de la festa de Sant Jordi.Pots descarregar-lo en pdf  però cal fer un bon ús.





dimecres, 13 de febrer del 2013

En la nube TIC: Difumina las caras en tus vídeos de Youtube.

En la nube TIC: Difumina las caras en tus vídeos de Youtube.
A vegades vols publicar un vídeo però et trobes amb el problema de l'autorització i dret d'imatge. En aquesta entrada podem trobar la solució.

dimarts, 12 de febrer del 2013

UN BON RECULL

Un bon recull d'activitats des d'Educació Infantil  a Cicle Superior. Activitats de llengua,música, plàstica  matemàtiques,català, anglés....etc.


JOC DE LES DIFERÈNCIES

Un joc molt distret per treballar l'atenció.Diferents nivells i força recomanat per Ed. Infantil i EE. Els dibuixos son molt clars, de línies clares i colors vius.


                                                       http://www.educarm.es

diumenge, 10 de febrer del 2013

LA MÀQUINA DE LES CURIOSITATS

A "BIBLIOTICS" he descobert una  màquina per  a tafaners, sembla interessant! Genera fitxes de temes diversos, curiositats generals.


FONTS

 En aquest Pinterest podreu trobar tot  tipus de fonts adequades per textos i cartells a l'aula.

http://pinterest.com/kelliecsmith/fonts/

En Carnestoltes

Podem dissenyar la cara del nostre Carnestoltes!